Home Криминално Вижте ужасяващи СНИМКИ (18+) от каруцата, за която Митко е вързал и...

Вижте ужасяващи СНИМКИ (18+) от каруцата, за която Митко е вързал и влачил мъртвата Иванка

15025
0

Ужасяващ смъртен случай потресе дори и опитни полицаи от Враца. На тел.112 е бил получен сигнал за кон с каруца, който влачи труп на човек по пътя към близкото село Чирен.

Пристигналите на мястото полицаи заварили ужасяваща гледка. За каруца, теглена от кон, било вързано окървавеното тяло на жена, което била със свалена кожа от триенето в земята и асфалта. До нея бил 81-годишният Димитър Танов Денов от Чирен, който невъзмутимо попитал ченгетата дали ще му помогнат да закара остатъците от нея до дома й.

Пред слисаните криминалисти възрастният мъж обяснил, че в събота е наел 64-годишната Иванка Иванова Дамянова да пласти сено в нивата му близо до природния феномен Божия мост. В най-голямата жега тя била оставена на полето да работи. Сутринта дядото потърсил в дома й жената и след като видял, че я няма, тръгнал към имота си, където заварил умряла своята работничка. Тъй като нямал сили да я натовари на каруцата, решил да я върже към нея и да я влачи до Чирен.

Така изминал около 2 км. преди да стъпи на пътя за селото, където ужасени шофьори станали свидетели на ужасяващата гледка и незабавно подали сигнал на спешния телефон 112. Кървави дири могат да се видят пътят, откъдето е минала каруцата с трупа на починалата жена, която е останала без дрехи.

Вижте снимки от ужаса:

Източник: Blitz.bg

SHARE